Přehled zpráv

6.3.2019 15:13:06 – Lobeč 11% na čepu, koláč s bramborem, slaninou a kysaným zelím v troubě!

8.2.2019 08:17:17 – Víkend se stoutem od Létajícího Čestmíra, k jídlu grilovaná ryba, sýr nebo kus masa s papas arrugadas.

25.1.2019 17:00:59 – O vikendu hovězí pastrami.

23.1.2019 10:42:02 – Dnes na čepu Antoš 11%.

18.1.2019 16:21:26 – O víkendu trhané vepřové, Zoigl a Ostružinový ejl z Létajícího Čestmíra na čepu.

11.1.2019 10:56:20 – Tenhle víkend burgery a koktejly v akci za 45,-(CubaLibré, daiquiri, ginfizz, gintonic).

9.1.2019 11:13:32 – Kruťák 12% ze Slaného na čepu a bigos tří mas v talíři. Dnes v Sadu.

19.12.2018 11:51:18 – Dnes na čepu Únětice Jantarová 13%. K jídlu zapečené vepřové koleno s kimchi a bramborem.

3.12.2018 11:05:06 – Od úterý na čepu Witbier s koriandrem, pomerančem a perníkem od Permona a Crazy Clown Brewery.

30.11.2018 10:43:59 – Dnes i v sobotu pravý gruzínský šašlik na grilu.

24.11.2018 11:09:11 – Dnes od 20h naživo akustické duo The 5th Season, k jídlu americký burger, pastrami, na čepu Nothhaft Zoigl a Krušnohor 15% Hijack IPA.

23.11.2018 14:23:26 – Černý pátek: -40% na tvrdý alkohol. Burgery, pastrami.

21.11.2018 14:57:56 – Večer štika na grilu, po dopití Permona 12% narazíme Krušnohor 13% Vídeňský ležák.

14.11.2018 15:01:03 – Husí rilletes s chlebem, na čepu silný Krušnohor 17% IPA.

2.11.2018 08:57:35 – O víkendu pivní burger s dýňovými hranolky, v sobotu na čepu Permon 12% Spicy Pumpkin Ale.

19.10.2018 15:36:56 – Dnes mexický a cibuládový burger, bigos ze tří mas, grilované koleno.

13.10.2018 14:16:05 – Burgery, trhané vepřové, Karbaník 10% a Krušnohor 10% Summer Ale v akci!

5.10.2018 11:00:27 – Dnes trhané vepřové!

29.9.2018 12:00:24 – Kartáč večer na vyhřívané terase!

27.9.2018 10:00:57 – Letošní OktoBrrFest večer otevře Bluecondition Blues Band!

16.9.2018 11:27:26 – Dnes večer na terase kanadské folk duo Steve & Ginie Jackson.

1.9.2018 09:01:31 – Dnes večer Najazzlá kapela!

21.7.2018 09:30:27 – Quo Vadis naživo dnes večer na terase!

14.7.2018 08:43:32 – Od 4 zápas o 3. místo na MS ve fotbale, večer Dukor, CLK a Frodit, na grilu žebírka.

13.7.2018 18:56:29 – Dnes kůzle na rožni. První ořez v 20:30.

11.7.2018 10:03:16 – Od 20:00 druhé semifinále Chorvatsko - Anglie.

10.7.2018 12:07:53 – Dnes kvuli pocasi od 17.00.

4.7.2018 09:35:15 – Večer na terase syrové blues od Band Of Heysek, od 22h komedie Bezva ženská na krku.

2.7.2018 10:12:00 – Dnes v 22h začíná Kinematograf komedií Bajkeři.

29.6.2018 13:42:55 – Grungebluesoví Wild Roots dnes na terase. Burgery na grilu.

16.6.2018 10:19:28 – Dnes Rockin Veterans naživo, burgery a grilovaná žebra!

17.5.2018 15:57:55 – Šup šup fandit našim od 16.15!!

23.4.2018 06:29:02 – Tento týden otevřeno od 17h.

20.4.2018 11:07:44 – Dnes, díky krásnému počasí otevřeno od tří a později grilování. Přijďte jestli máte hlad, v nabídce budou: Bratwurstry v housce, Grilovaný sýr v housce, Pečený bůček, brambor, omáčky, Pstruh, brambor, omáčky. Ze studených pochutin je stále v nabídce hermelín a vepřovka. Ke kávě pečený vaječný puding. A samozřejmě guláš z divočiny.

16.4.2018 08:54:45 – Dnes od 17h.

14.4.2018 11:42:05 – Gril: burgery, žebra. Čep: weizen.

13.4.2018 08:30:35 – Dnes od 17h. Guláš z divočiny, žebra.

9.4.2018 07:02:59 – Dnes od 15h, na čepu Krušnohor12% a Winter Ale. Gril.

7.4.2018 14:42:51 – Dnes první grilování - žebra! Otevřeno od 15:00.

4.4.2018 12:33:18 – Dnes od 15:00, jehňozelobrambor, Orange IPA 18%.

3.4.2018 11:20:59 – Úterý a středa od 15.00!

29.3.2018 17:04:59 – Velikonoce s Zoiglem, speciály a svátečním menu.

23.3.2018 11:18:04 – Žebra a pstruh na grilu tento víkend!

21.3.2018 18:39:51 – Kachní rillettes. Šmekt gut.

16.3.2018 19:03:07 – Sv.Patrik se 4 druhy burgerů, jehněčím stew, jehněčí paštikou, stoutem, ejlem a irskými whiskey v akci! Od 20.00 film Sing Street.

15.3.2018 15:57:04 – Stout, ale, stew, jehněčí paštika. Sv. Patrik.

7.3.2018 08:57:36 – Dnes Matuška Zlatá raketa a kuře Tandoori.

22.2.2018 10:05:24 – Na čepu Kout10%, Krušnohor11% a 14%WinterAle!

2.2.2018 09:58:09 – Víkend: trhané vepřové v briošce!

31.1.2018 08:54:49 – Domácí sekaná, Krušnohor 12% a 17% IPA.

26.1.2018 14:30:19 – Burgervíkend začíná. Krušnohor 12% a 17% IPA.

12.1.2018 09:15:12 – Dnes tatarák s Krušnohorem 12%.

10.1.2018 14:02:19 – Dnes Matuška IPA California a kapr zapečený s chlebem, cibulí a špekem.

6.1.2018 15:49:39 – Dnes chlast za půl a Chodovar11% za 19,-!

3.1.2018 14:47:30 – Dnes Krušnohor 17% CocoStout a Falkenštejn APA, zapečené vepřové se zelím a bramborem.

26.12.2017 18:40:50 – Výběr vánočních speciálů a tažený bůček.

25.12.2017 10:15:41 – Dnes party v LaRitmě od 8, v Sadu od 5.

22.12.2017 10:07:36 – Kapří burger, Kout 10%, Zoigl, Permon WinterAle. Tenhle víkend.

20.12.2017 16:07:12 – Kout 10%, Zoigl, Krušnohor Winter Ale 13%.

16.12.2017 13:39:22 – Zoigl!

15.12.2017 10:08:18 – Dnes tažený bůček se zelím!

14.12.2017 15:43:28 – Otevreno normalne ut-so od 17.00.

11.12.2017 14:14:23 – POZOR! Otevíračka tento týden: st,pá,so od 17h. Příští týden otevřeno od středy 20.12.

9.12.2017 13:43:36 – Dnes Permon 12%, Permon 15% Admiral za 45,-!

8.12.2017 10:55:02 – Dnes tatarák po řecku, Zoigl a Krušnohor 12%.

6.12.2017 14:18:57 – 10% Kout dnes na čepu!

1.12.2017 14:30:32 – Kůzlečí ragú a ZOIGL!

29.11.2017 10:45:52 – Permon 15% Admiral, Krušnohor 12% a kůzlečí na víně!

25.11.2017 10:27:39 – Sobota s dj CLK. Burgery, APA.

24.11.2017 13:33:08 – BlackFriday-alko 30% dolů, burgery, Permon APA.

22.11.2017 11:37:06 – Poutník 12% dnes po Permonu na čep.

21.11.2017 09:26:06 – Od listopadu otevřeno už v úterý od 17:00!

18.11.2017 13:01:25 – Permon 12%, kachní rillettes, jehněčí bratwurst.

17.11.2017 14:35:39 – 17. listopad - dokument, jak to tehdy doopravdy bylo - Visací zámek 1982 - 2007. Pak videoklipy k před i porevolučním zásadním songům. K jídlu nově kachní rillettes s cibuládou.

16.11.2017 16:42:47 – Jehněbuřty a Hopothesis 14% na malý pátek.

15.11.2017 07:35:38 – Dnešní menu: domácí jehněčí klobása se zelím!

13.11.2017 09:11:11 – Nová otvíračka: út-so od 17.00!

10.11.2017 14:27:35 – Dnes Krušnohor Blond 14% IPA - mix pšenice a ejlu!

8.11.2017 14:18:31 – Dnes Krušnohor 15% Hijack IPA a Krušnohor 10%, kterou po dotočení nahradí Meinel Zwickl`.

4.11.2017 09:09:20 – Masky, dj, dýňový ejl, jehněčí steaky = Halloween!

3.11.2017 11:32:27 – Dýňové pivo, jehněčí steak a horor Čarodějův učeň.

1.11.2017 14:11:46 – Halloween = dýňové pivo! Dnes narážíme!

28.10.2017 09:46:00 – Permon 12%, kolena nebo žebra, tažené vepřové...

25.10.2017 10:13:05 – Středa s Zoiglem a bratwursty pečenými na černém pivě.

20.10.2017 09:57:22 – Víkend s grilovanými žebry a Zoiglem. A v sobotu dj Nik!

18.10.2017 13:43:26 – Clock 12% APA dnes na čepu!

16.10.2017 08:16:06 – Dnes i zítra, tj. v pondělí a úterý otevřeno od 15.00. Na čepu Nothhaft Zoigl.

11.10.2017 11:42:38 – Kapří speciality a Zwickl´na zapití. Ode dneška!

1.10.2017 13:57:40 – Poslední den OktobrrFestu zahraje svůj swingový set kapela Trio P.E.S. Start v 6 podvečír.

29.9.2017 12:59:53 – Kapela Bluecondition Blues Band zahraje v Sadu na druhém dni Oktobrrfestu. Start cca 18.00.

28.9.2017 17:50:30 – OktobrrFest startuje. Gril, studené pivní speciality a silný pětisladový speciál od Meinela z Hofu. Večer rezidentní djs.

23.9.2017 09:31:31 – Křehké jehněčí a kůzlečí steaky s pečeným bramborem a salátem v kuchyni, na čepu Krušnohor 10%, Permon 10% Summer Ale a chodovarská klasika. Tak doražte!

20.9.2017 08:00:20 – Uzenářský kapr (vykoštěný kapří filet zapečený na krajíci chleba) a Krušnohor 11% na zapití tradiční středy v Sadu. V akci pálenky Barona Hilbrandta - za polovic!

16.9.2017 11:23:41 – Na čepu vynikající Rampušák 12% z pivovaru v Dobrušce, v kuchyni pár porcí taženého vepřového, do napečených máslových briošek budeme grilovat vlastní burgery.

15.9.2017 08:43:14 – Dnes trhané vepřové v domácí máslové briošce, na čepu Permon 10% Summer Ale, Krušnohor 11% a chodovarská klasika.

14.9.2017 13:05:09 – Dnes ve 20:00 na plátně thriller Contratiempo, na čepu Permon 10% Summer Ale, Krušnohor 11%, Chodovar 11% a Chodovar 10% černá.

12.9.2017 08:57:19 – Dnes otevřeno od 17:00. Na čepu ještě extra hořký Zaříkávač chmele a asi poslední možnost jej ochutnat. Od 20:45 přímý přenos zápasu FC Barcelona - Juventus Turín. K zakousnutí jehněčí/ kůzlečí paštika, nakládaný hermelín, utopenci.

9.9.2017 14:12:51 – Na čepu extra hořká double IPA od pivovaru Permon a Létajícího pivovaru Nomád nazvaná Zaříkávač chmele. Malý soudek, tak přijďte ochutnat.

30.8.2017 09:16:11 – Únětická 10% na čepu!

25.8.2017 09:12:42 – Dnes od 17.00 Parkfest 2017 s Krucipuskem, Mount Shasta Collective a rezidentními djs.

23.8.2017 17:19:10 – Na čepu Kout 10%. Na grilu kapří filet.

4.8.2017 08:45:10 – Víkendová nabídka na grilu: vepřové koleno s chlebem nebo kapří filet s bramborem, do housky bratwurst, sýr nebo krkovička. Na čepu Chodovar 12%, Chodovar 10% černá, Krušnohor Kellerbier a Permon 13% Cryo Hopper.

2.8.2017 15:59:27 – Na grilu kapří filet s bramborem nebo kuřecí stehno se salátem.

29.7.2017 09:03:17 – Dnes v Sadu od 16:00 Countryáda s několika živými kapelami. Více na www.countryada.webnode.cz . Na grilu vepřová žebírka a hovězí burger. Na čepu Chodovar 12% a černá 10%, Krušnohor 10%, Krušnohor 14% Drye IPA.

22.7.2017 10:50:52 – Dnes v Sadu už od 13.00, na čepu 12 druhů piva za akční ceny, od 17.00 gril - krom klasiky do housky si můžete dát grilované vepřové koleno. Od cca 18.00 country kapela Wopejkači, po kapele dj CLK.

21.7.2017 13:57:20 – Rockoví Quo Vadis dnes večer od cca 19:00 na terase v Sadu zpestří 1. ročník pivního festu Na chmel!, kde se představí regionální pivovary Permon, Krušnohor a Chodovar. Akce pokračuje i zítra s country kapelou Wopejkači.

14.7.2017 16:54:20 – Grilovaný filet z tilápie nebo půlka kuřátka s bramborem a tabouleh salátem, bratwurst nebo grilovaný sýr do housky - to si dnes můzete dát k některému z piv na čepu: Chodovaru 12%, Chodovaru 10% černé, Krušnohoru 10%, Krušnohoru 13% pšeničné a Krušnohoru 13% Hopothesis5#. Večer na Vás pustíme teplý mořský vánek z našeho plynového zářiče.

12.7.2017 14:50:22 – Dnes od 17:00 kvůli počasí. Na grilu rybka s tabouleh salátem. Na čepu Chodovar 12%, Chodovar 10% černá, Krušnohor 10%, Krušnohor 13% pšeničné a Krušnohor 13% Hopothesis5©.

6.7.2017 16:06:09 – Léto frčí a my s ním. Na čepu Chodovar 12%, Chodovar černá 10%, Krušnohor 10%, Krušnohor 13% Pšeničná a Permon 16% Don Habanero Chilu IPA. Na grilu krom klasiky jehněčí koleno a uzená makrela.

4.7.2017 08:20:04 – Kinematograf - den čtvrtý: večer na terase Rockin´ Veterans s rokenroly 60. let a od 22:00 Teorie tygra na promítacím plátně. Na čepu nově Permon Cryo Crystal IPA.

3.7.2017 09:30:50 – Třetí den Kinematografu: večer na terase výteční indie-folkoví teepee, od 22:00 komedie Všechno nebo nic.

2.7.2017 09:43:15 – Večer na terase grunge-bluesoví Wild Roots, od 22:00 film Trabantem do posledního dechu. Na čepu Chodovar 12% a černá 10%, Permon 10% Summer Ale a Nothhaft Rawetzer Zoigl.

1.7.2017 08:51:17 – Kinematograf bratří Čadíků dnešním dnem startuje: od 19:00 na terase Najazzlá kapela P.R., ve 22:00 česká pohádka Řachanda.

29.6.2017 11:48:34 – Dnes od 17:00. Na čepu Chodovar 12% a černá 10%, Smíchovský maják 12% a Permon 12% Pinnapple I.P.A.

14.6.2017 14:17:11 – Nově na čepu Permon 15% Mandarina Bavaria Hopper a Permon 12%. Na dalších kohoutech klasika: Chodovar 12% a Chodovar 10% černá. Dnes k večeru na grilu krkovička s tabouleh salátem.

26.5.2017 13:25:40 – Před námi krásný víkend. Na čepu letní sestava - Chodovar 12% a 10% černá, Krušnohor 10%, kterou po dotočení vystřídá Notthaft Zoigl, dále Permon 15% Cascade Hopper Ale a Krušnohor 13% Pšeničná. Celý víkend se bude grilovat: krom klasických bratwurstů a sýra budete moci ochutnat grilované pstruhy a kuřecí steaky s brambory a oběma kanárskými omáčkami. V sobotu od brzkého rána Metazácká stezka s hustou gulášovou polévkou, sobotní večer zpestří dj CLK s hostem.

17.5.2017 07:55:48 – Dnes grilujeme! Start v 5 hodin, v nabídce krkovice, pstruh, chřest, sýr, jako příloha vařené brambory ve slupce se zelenou nebo červenou studenou omáčkou. Na čepu nově Huppendorfer Vollbier.

14.5.2017 08:45:57 – Česko - Francie dnes od 16:15 na plátně v Sadu.

13.5.2017 11:30:06 – Grilovačka v Sadu cca od 17h. Krkovice nebo grilovaný sýr, jako příloha tabouleh salát. Bratwursty v housce nebo poctivý český špekáček pro méně hladové. Na čepu Chodovar 12%, Smíchovský maják 10% A.P.A. nebo Permon 10% Summer Ale. Možná přijde i dj.

12.5.2017 12:57:09 – Česko - Slovinsko od 16:15 dnes v Sadu na plátně. Na čepu Chodovar 12%, Krušnohor 10% a Smíchovský maják 10% A.P.A.

11.5.2017 12:40:59 – Česko - Norsko od 16:15, čep v totožném složení.

8.5.2017 10:02:42 – Česko - Finsko dnes v Sadu od 20:30. Na čepu Permon 13% Cryo Hop Citra a Chodovar 12%, k jídlu hovězí guláš, párky s chlebem a ostrým křenem a pivní sýr s cibulí. Otevřeno od 15:00!!

7.5.2017 10:12:59 – Vymražovaný chmel v ejlu Permon 13% Cryo Hop Citra dnes na čepu. Krom něj Chodovar 12% a Permon 10% Summer Ale. Otevřeno od 15:00.

5.5.2017 11:05:24 – Česko - Kanada. Přijďte dnes ve 20:00 držet našim borcům palce. Na čepu Permon 12%, Permon 10% Summer Ale a Chodovar 12%. K jídlu druhá a poslední várka zapečeného jehněčího s bramborem nebo pivní sýr s chlebem.

3.5.2017 14:11:30 – Permon 12%, Chodovar 12% a Permon 10% Summer Ale na čepu, k jídlu zapečené jehněčí s bramborem, bratwurst nebo hovězí guláš. Otevřeno od 17.00.

28.4.2017 17:13:33 – Permon 16% Any IPA nově na čepu. Na druhé pípě Chodovar 12%.

23.4.2017 09:51:04 – Dle nové otevíračky dnes OTEVŘENO od 15:00 do 20:00 s Ivis!!

22.4.2017 09:46:31 – Na čepu Chodovar 12%, Permon 10% Summer Ale a Permon 13% Any IPA. K jídlu krom klasiky sekaná s volským vokem a jehněčí paštika s brusinkami. Večer zamíchá něco houseu dj Nik. Otevřeno dle nové otevírací doby už od 15:00. Otevřeno taktéž v neděli (15:00) a úterý (17:00).

20.4.2017 14:59:18 – Dnes v Sadu welcome drink v podobě 3 malých panáků dle vlastního výběru z produkce Zámecké palírny v Blatné. Celý večer celá řada pálenek Baron Hildbrand za polovic!!

19.4.2017 12:55:08 – Na čepu dnes Krušnohor 11% a Permon 15% In Hop We Trust I.P.A. Po dopití Krušnohora přerazíme na Pivní Maják 10% ze Smíchova. K jídlu proleželý pivní sýr s preclíkem nebo gulášek z jehněčích vnitřností.

17.4.2017 08:44:22 – Pozor! I dnes je v Sadu otevřeno, a to už od 13.00. Těší se na vás Ivis.

16.4.2017 11:25:11 – Dnes rožníme jehně, první ořez kolem 20:00. Na čepu Permon 12% a Krušnohor 13% Velikonoční ejl. Doražte!

15.4.2017 13:26:05 – Na čepu ještě Krušnohor 13% Velikonoční ejl a Permon 13% Velikonoční ležák. Přibude klasická Permon 12%, k jídlu grilovaní pstroužci s papas arrugadas, bratwurst se zelím a pivní sýr. K polotanci zamíchá dj CLK.

14.4.2017 09:49:26 – Dnes na čepu velikonoční trojka, k jídlu grilovaní pstruzi nebo velikonoční nádivka. POZOR! Otevřeno i v pondělí, a to už od 13:00!!

13.4.2017 10:20:31 – Zelený čtvrtek rovná se velikonoční nabídka piv: dvakrát pils - Velikonoční zelená 13% Chodovar a Velikonoční 13% ležák Permon - a jeden ejl - Velikonoční 13% Krušnohor. K mání i ochutnávkový set 3 krát 0,2 l . Přijďte ochutnat!!

12.4.2017 13:57:55 – Magická středa... Na čepu Chodovar 12% a Krušnohor 18% Amarillo DIPA. K jídlu jehněčí kořínek dušený na víně a zelenině, ze studené kuchyně pivní sýr s chlebem a cibulí.

10.4.2017 09:29:43 – POZOR! Protože je dnes (tj. v pondělí 10.4.) krásně, v Sadu otevíráme už v 15:00.

8.4.2017 10:22:42 – Dnes, tj. v sobotu v Sadu na čepu to samé co včera, k jídlu bílé klobásky na černém pivě nebo bigos a taky zamícháme trochu muziky. Pozor!! Otevřeno bude i v neděli a v pondělí, oba dny vzhledem k hezkému počasí od 15:00!!

5.4.2017 09:41:37 – Na čepu v Sadu je tradičně Chodovar 12% a Krušnohor 14% Hopothesis, k jídlu si dnes uděláme pravý polský bigos.

31.3.2017 07:53:19 – Čeká nás nádherný víkend, takže v Sadu otevíráme dnes i zítra v 15:00. Na čepu Chodovar 12%, Krušnohor 11% a Krušnohor 14% Hopothesis*3. Po oba dny se budou na terase grilovat bratwursty - se zelím nebo jen tak do housky. Přijďte!

29.3.2017 12:39:22 – Oblíbená středa ve znamení halászlé - pikantní maďarské rybí polévky. Na čepu Chodovar 12% a Permon 14% California is always a good idea, za ní netrpělivě čeká na naražení Permon 14% Honey APA. Je hezky, takže terasa otevřena od 15:00.

27.3.2017 13:29:49 – V Sadu pomalu nabíháme na letní mód. Dnes i zítra (po + út) má být opravdu slunečno a teplo, takže otevřeme od 15:00. Jako první jarní pivo můžete ochutnat sluncem prohřátý speciál sokolovského pivovaru Permon (v kooperaci s Joe´s Garage Beer) California is always a good idea 14%.

24.3.2017 11:23:44 – První jarní víkend oslavíme několika ejlovými speciály: na čepu krom klasické 12% z pivovaru Chodovar jsou Permon 10% Summer Ale a Kocour 11% SUB Náhradník IPA z Varnsdorfu. Toho, který dojde první, nahradí kooperační speciál White Hopper Citra 19%, single hop, který uvařili pivovarníci ze sokolovského pivovaru Permon s Pepou Krýslem z Joe´s Garage Beer. Jak název napovídá, pivo obsahuje vyšší podíl pšeničného sladu a je chmeleno odrůdou Citra. K jídlu krom klasiky domácí sekaná s kysaným zelím a chlebem.

22.3.2017 08:50:39 – Pivní kompas nás dnes vezme až do Varnsdorfu. Z produkce tamního pivovaru ochutnáme pivo Kocour SUB Náhradník IPA. Krom něj na čepu Chodovar 11% a Permon 10% Summer Ale. K jídlu vydatná thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem - Tom Kha Gai.

17.3.2017 11:02:19 – Svátek sv. Patricka - patrona Irska - připadá přímo na dnešní den. Na čepu Chodovar 13%, Permon 12% Stout a Permon 10% Summer Ale. K jídlu pravý irský jehněčí stew, nakyselo nakládané ryby se zeleninou v bagetce a další klasické pochutiny. Na baru pořád v akci všechny irské blended i single malt whiskey. Za dýdžejským pultem dj Nik. Malá změna programu: film The Commitments promítneme až dnes!

16.3.2017 11:41:12 – Dnes pokračujeme v týdnu sv. Patricka - patrona Irska - promítáním prý nejlepšího irského hudebního snímku všech dob - filmu The Commitments. Film natočil Alan Parker (např. The Wall) a je z roku 1991, takže vlastně film pro pamětníky. Start cca 20:00. K jídlu výtečný irský jehněčí stew, nakyselo nakládané ryby v bagetce se zeleninou a majolkou, na čepu krom Ch12% černý stout a single hop Warrior z produkce sokolovského pivovaru Permon a konečně na baru sleva na všechny irské whiskey ve výši 30%.

15.3.2017 08:14:23 – A je tady týden s irským patriotem sv. Patrikem! Co ochutnáme? Na čepu Permon 12% Stout, Permon 15% Warrior Hopper a samozřejmě Chodovar 12%, k jídlu pravý irský stew z jehněčího a po domácku nakládaní pstruzi se zeleninou v křupavé bagetě. V akci po celý týden trojice irských single malt whiskey a krom nich i základní verze Tullamore Dew a Jameson.

11.3.2017 14:15:35 – Dnes večer zamíchá dj FRODIT svůj electroswingový mix, my popijeme něco z našeho čepu: Chodovar 12%, Georg Meinel Zwickl´ nebo Krušnohor 14% Hopothesis. K jídlu můžete zkusit naší verzi momofuku - takové asijské knedlo zelo vepřo.

8.3.2017 08:44:13 – Povím vám pohádku. Byl jednou jeden, přesněji řečeno dnes 8. března, Mezinárodní den ženistů. Ženisté jsou stateční rytíři dneška, stavějící mimo jiné mosty. Mosty mezi lidmi. A základním pilířem takového mostu je mírně halucinogenní nápoj zvaný pivo. Na náš most dnes použijeme Zwickl´ z produkce známé stavební firmy Georg Meinel z Hofu, která už má se stavěním mostů mezi lidmi své zkušenosti. A tak ženisté pili (krom Zwickla ještě Chodovar 12% a Krušnohor 14% Hopothesis), hodovali a jestli neumřeli, hodují dodnes.

4.3.2017 09:42:57 – Skočte dnes do Sadu na naše Pho Bo a promítání kultovního Trainspottingu. Na čepu Chodovar 11% a 12% a nově výtečný Krušnohor Hopothesis 3# - single hop z Kraslic. V akci gintonic a ginfizz.

3.3.2017 10:30:56 – Dnes večer kolem 20. hodiny budeme servírovat Pho Bo. Na čepu Chodovar 11% a 12%, na třetí pípě Permon 10% Summer Ale.

1.3.2017 08:55:44 – Občas to chce změnu, takže dnes narazíme Chodovar 12%. Na čepu zůstává i Chodovar 11% a Permon 10% Summer Ale. Dnes k jídlu filet z pstruha s bramborem.

25.2.2017 10:52:18 – Dnes v Sadu zamíchá známé i neznámé rokenroly dj CLK! Na čepu Chodovar 11%, Permon 12% a Permon 10% Summer Ale. K jídlu pořád pochutinky z prasátka.

24.2.2017 09:25:16 – [APLIKACE] V některých novějších verzích Androidu s nadstavbou EMUI je pro správné fungování aplikace třeba povolit její chod i po vypnutí obrazovky. Přidejte si aplikaci v Nastavení mezi Chráněné aplikace.

24.2.2017 08:42:02 – Dnes v Sadu narazíme krom Chodovaru 11% Permon 10% Summer Ale a Permon 12%. K jídlu vepřové s kysaným zelím a bramborem, domácí vepřová paštika, masový sulc. Od 22.00 Happy Hour!

22.2.2017 15:31:46 – Jak už jsem psal, dnes v Sadu od 18:00. Na čepu Chodovar 11% a Nothhaft Zoigl. Paštika hotová, nicméně musí si odpočinout v lednici, sulc rozpracován, takže bude hotov zítra. Dnes zapečené vepřové s kysaným zelím a brambory.

21.2.2017 14:20:42 – POZOR! V Sadu otevřeno výjimečně i dnes v úterý 21.2. od 18.00 a už tradičně zítra, tj. ve středu, ale také až od 18.00. Na čepu Chodovar 11% a Nothhaft Zoigl, ve středu játrová paštika a domácí sulc, obé z prasátka, co tančilo v sobotu kolem tyče.

17.2.2017 16:04:58 – Dnes v Sadu na čepu Chodovar 11% a po delší době skvělý Rawetzer Zoigl z pivovaru Nothhaft v Marktredwitz. K jídlu kachní rillettes a hovězí guláš. V 10 večer Happy Hour: tvrdý alkohol za polovic.

5.2.2017 18:54:52 – V sobotu zahraje v Sadu dj Dukor, protože cestuje na nějaký čas do zahraničí, nenechte si jeho postmoderní set ujít. Od 23:00 do půlnoci Happy hour na všechen tvrdý alkohol za polovic!

5.2.2017 18:50:40 – Tento týden bude otevřeno od středy 8.2. do soboty 11.2. až od 19:00. Na čepu Chodovar 11% a Crazy Clown 13% Trick Or Treat, k jídlu krom jiného grilované vepřové koleno a kachní rillettes.

4.2.2017 12:00:49 – Dnes si v Sadu projedeme největší grungeové a jiné rockové pecky 90. let, ochutnáme grilované vepřové koleno nebo kachní rillettes a zapijeme to Chodovarem 11% nebo ejlem Crazy Clown 13% Trick Or Treat.

3.2.2017 12:19:00 – Novinka na čepu: přijďte ochutnat další speciální ejl z produkce létajícího pivovaru Crazy Clown - 13% Trick Or Treat. Na druhém kohoutu Chodovar filtrovaná 11%. K jídlu po delší době kachní rilletes s cibuládou.

2.2.2017 10:02:25 – Protože dnes začínají pololetnojarní prázdniny, přijďte oslavit svoje vysvědčení (svých dětí, nebo vnoučat) dobrým panákem do Sadu. Na všechny dnes 40% sleva. K jídlu výborný boršč, na čepu Chodovar 11% a Krušnohor 14% Mountain Ale.

1.2.2017 09:29:19 – Dnes v Sadu jako vždy otevřeno od 17.00, k jídlu pravý ruský boršč. Na čepu Chodovar 11% a Krušnohor 14% Mountain Ale!

28.1.2017 12:48:41 – I v sobotu platí nápojovo/koktejlovo/jídelní páteční nabídka, navíc ještě dorazí dj CLK a zamíchá něco postmoderních legrand.

27.1.2017 09:13:22 – Na víkend dnes připravujeme trhané vepřové v máslové briošce se salátem Coleslaw. Na čepu Chodovar 11% a 13% a Krušnohor 14% Mountain Ale. V akci po 50,- Kč v pátek i sobotu tyhle 3 drinky: ginfizz, daiquiri a caipirosca!

25.1.2017 08:58:24 – Zase je tu středa a zase se v Sadu v 17.00 otvírá. Dnes na čepu Chodovar 11% a 13% a čerstvě naražený Krušnohor 14% Mountain Winter Ale. K jídlu domácí kuřecí sulc s chlebem nebo ostré maďárské halászlé.

20.1.2017 09:00:08 – Tenhle víkend v Sadu ostré červené kuřecí kari s ejlem Multikill 15% Black IPA!!

18.1.2017 08:05:25 – Je středa, takže v Sadu se po pár dnech volna znovu otvírá, tradičně od 17.00. Na čepu chodovarská 11% a 13% a na třetím kohoutu zcela nový kousek: Multikill 15% Black IPA s příchutí galangalu, chili, čokolády a rumu od létajícího pivovaru Crazy Clown. Více na https://www.facebook.com/crazyclownbrewery/ K jídlu jehněčí ragú.

14.1.2017 10:38:50 – Dnes večer si projedeme největší pecky květinových dětí, tak se na to oblečte! Na čepu Chodovar 11%, Permon 12% a Permon 15% Sorachi Ace Single Hop. Až poslední 2 jmenované dojdou, vyzkoušíme něco z produkce potulného pivovaru Crazy Clown. K jídlu jehněčí ragů.

12.1.2017 08:40:47 – Od středeční noci změna na čepu: naražen Permon 15% Sorachi Single Hop IPA a pivo je to opravdu skvělé.

11.1.2017 08:47:35 – Malá sobota, neboli magická středa v Sadu začíná i dnes tradiční otevíračkou v 17.00. Na čepu Chodovar 11%, Permon 12% a Permon 10% Summer Ale. K jídlu domácí sulc s chlebem a sekaná s lehkým bramborovým salátem.

6.1.2017 10:04:30 – Je tady Tříkrálový víkend a v Sadu jsme proto připravili tři jednoduché koktejly za skvělé ceny: Daiquiri, Gin Fizz a Křídla. K jídlu můžete ochutnat pořádně masitý domácí sulc s pečenými brambůrky, anebo si dát naši vlastní játrovou paštiku ze svině. Na čepu Chodovar 11%, Krušnohor 11% a Permon 10% Summer Ale.

5.1.2017 09:29:00 – I po Novém roce v Sadu otevřeno od středy do soboty od 17h. Dnes na čepu Chodovar 11%, Permon 12% a Permon 10% Summer Ale. K jídlu zbytky po silvestrovské grilovačce: domácí masový sulc a vepřová paštika.

28.12.2016 11:21:35 – Magickou středu dnes zpestří svým dj setem rezident Dukor. K jídlu jehněčí ragů, na čepu Chodovar 11%, Chodovar černá vánoční 12%, Nothhaft Zoigl a Permon 13% Xmas Ale.

27.12.2016 12:10:13 – Netradičně je v Sadu otevřeno i dnes, tradičně od 17.00. Na čepu Chodovar 11%, Permon 13% Xmas Ale, Nothhaft Zoigl a Chodovar 12% Vánoční černá.

23.12.2016 14:32:06 – Vánoce jsou tady a tak večer vyvalíme ze sklepa (obrazně řečeno) tyto vánoční speciály: Chodovar 12% Vánoční ležák, Permon 13% Xmas Ale, Permon 13% Vánoční Jantarové a Krušnohor 13% Vánoční ležák. K jídlu česká obdoba tapas: 1. vinná klobása na černém pivě s chlebem, 2. smažené kapří vnitřnosti v těstíčku s bramborovým salátkem a bagetkou A možná i další :-) Od půlnoci vánoční nadílka v podobě hodinové 50% slevy na veškerý tvrdý alkohol!

21.12.2016 12:56:55 – Tradiční středeční besídka v Sadu dnes až od 17:30. Na čepu Chodovar 11%, Nothhaft Zoigl a Permon 15% Nelson Hopper. K jídlu vinná klobáska s lehkým bramborovým salátem.

20.12.2016 07:52:51 – Dnes v Sadu výjimečně otevřeno i úterý, a to od 17.00. Na čepu Chodovar 11% a 13%, dále Permon 15% Nelson Hopper a Nothhaft Zoigl.

19.12.2016 09:55:06 – Otevíračka o vánočních svátcích: úterý 19.12. až pátek 23.12. od 17.00. Štědrý večer 24.12. zavřeno. Neděle 25.12. až Silvestr 31.12. od 17.00. Nový rok 1.1. zavřeno. Poté normálně: st - so od 17.00

16.12.2016 14:12:09 – O víkendu v Sadu otevřeno od 17:00. Na čepu Chodovar 11% a Chodovar 13% Vánoční speciál. Na třetí pípě Permon 15% Nelson Hopper IPA. Cca v 8 večer vytáhneme z trouby čerstvě upečenou sekanou, ke které budeme podávat lehký bramborový salát.

14.12.2016 05:17:46 – Dnes se v Sadu tradičně otevírá v 17:00 a protože se blíží Vánoce, narazíme krom tradiční 11% i vánoční chodovarskou 13%. Na čepu je stále také Permon 10% Summer Ale. Večer v 10 vytáhneme z trouby českou pivní klasiku: buřty pečené na černém pivě.

10.12.2016 14:32:53 – Dnes v Sadu budeme vyvolávat tropy: mix kubánské muziky, grilovaná krkovice marinovaná v citrusech s rýží Congri a 4 drinky z třtinového rumu za spešl ceny Vás jistě zahřejí.

7.12.2016 13:46:29 – Je středa, takže v Sadu se otevírá od 17.00. Na čepu Chodovar 11%, výtečná Permon 12% a Permon 14% Autumn Brown Ale.

3.12.2016 11:37:50 – Dnes v Sadu vypukne Mikulášská party: k tanci zahraje dj CLK, na baru bude v akci Agwa za 80,- Kč, k velkému panáku možno dokoupit energy Hell za 20,- Kč. Na čepu Chodovar 11% a 13%, dále Permon 10% Summer Ale a 14% Autumn Brown Ale. K pivku nebo vínu tapas od 50,- Kč.

2.12.2016 16:04:10 – Inspirováni Španělskem připravíme dnes několik druhů tapas k pivu nebo vínu. Na čepu Chodovar 11% a 13%, Permon 10% Summer Ale a Next Sunrise 17% Earl Grey Bergamot IPA.

30.11.2016 09:03:12 – Dnes v Sadu otevřeno od 17:00, k jídlu ostré maďarské halászlé. Na čepu Chodovar 11% a 13%, pak Permon 10% Summer Ale a Next Sunrise 17% Earl Grey Bergamot IPA.

25.11.2016 12:44:29 – Dnes v Sadu krom níže uvedených piv na čepu a klasiky k zakousnutí budeme grilovat domácí burgery v máslových brioškách v různých variantách: klasický hovězí se sýrem a zeleninou, míchaný s koriandrem, chili, sýrem a zeleninou a konečně sýrový se zeleninou. Dnes navíc vypukne večer Black Friday, takže všechen tvrdý alkohol je o 30% levnější. Tak přijďte ochutnat to, co byste si normálně nedali!

24.11.2016 17:45:03 – V Sadu dnes od 17:00 na čepu Chodovar 11% a 13%, ze sokolovského Permonu jsme narazili Summer Ale 10% a nově Next Sunrise 17% Earl Grey Pergamot IPA, který Permoníci uvařili s panem Kovácsem ze slovenského kočovného pivovaru IKKONA (silice citrus bergamia jsou základem chutě a vůně čaje druhu Earl Grey).

15.11.2016 07:26:48 – Tento týden na čepu Chodovar 11% a 13%, dále Permon 10% Summer Ale. K jídlu krom klasiky stále kachní rilletters s čerstvou cibuládou. POZOR! Otevřeno celý týden od 19:00!

12.11.2016 18:40:49 – Na čepu Chodovar 11% a Permon 10% Summer Ale a nově Chodovar 13%! A kachní rillettes ještě jsou, ale ubývají...

9.11.2016 12:49:12 – Dnes v Sadu otevřeno od 17:00. Na čepu krom klasiky Permon 14% Brown Autumn Ale, k jídlu filátko z pstruha, dušené v alobalu s bramborem, nebo kachní rillettes s cibuládou a chlebem z Wildenau.

4.11.2016 08:07:41 – Dnes v Sadu doplníme ejly na čepu: vrátí se Permon Summer 10% Ale a nově narazíme na tento víkend podzimní speciál Permon 14% Autumn Brown Ale.

2.11.2016 15:22:03 – Dnes v Sadu otevřeno od 17:00. Na čepu Chodovar 11%, Krušnohor Sládek 13% Single Hop Ale, Matuška 12% California Pale Ale a Nothhaft Zoigl. Krom tradičních jídel dnes guacamole.

26.10.2016 08:37:00 – Dnes otevřeno výjimečně od 18:00. K jídlu tažené vepřové s domácími brioškami, meruňkovou hořčicí a okurkou, na čepu v akci Krušnohor Saison 15% Ale. Pokud bude dopit, přijde na řadu dýňový speciál z kraslického Krušnohora: Pumkin 15% Ale.

21.10.2016 16:46:32 – Víkend v Sadu s Krušnohorské 15% Saison Ale v akci za 35,- Kč, abychom udělali místo halloweenským speciálů, a Gintonic za 50,- Kč - pouze tento víkend. K jídlu pstruh na kyselo s pečeným bramborem a tatarkou.

19.10.2016 18:43:50 – Dnes až do soboty otevřeno od 17:00. Na čepu Ch11%, Rebel 10%, Permon 10% Summer Ale a Krušnohor 15% Saison Ale. K jídlu ostré maďarské halászlé!

14.10.2016 15:18:39 – Přišel čas na zimní otevíračku: středa až sobota od 17:00. Dnes narážíme Krušnohor 15% Saison Ale. Zítra večer dj Dukor se svým bláznivým mixem.

10.10.2016 13:47:47 – Ode dneška na čepu krom klasiky (Chodovar 11% a Permon Summer Ale 10%) Rebel 10% ze stejnojmenného pivovaru v Havlíčkově Brodu. K jídlu nově hovězí gulášek s chlebem.

1.10.2016 10:05:13 – A jdeme do finále: poslední den OktobrrFestu s Nothhaft Zoiglem z Marktredwitz a výbornou P.R. Najazzlou kapelou. Otevřeno od 15.00, kapela cca od 17.30.

30.9.2016 12:24:45 – Dnes pokačuje dalším dnem OktobrrFest. Na čepu stále festbier Kornla. Protože tohle festivalové pivo už není ani na pivovarském skladě, po dotočení zbývajících sudů přerazíme na Nothhaft Zoigl. Cena stejná. Otevíračka v 15:00, podvečer koncert kapely Kartáč.

29.9.2016 09:04:33 – Druhým dnem dnes pokračuje OktobrrFest: večer zahrají dj´s Dukor a F.R.O.D.I.T. Na čepu stále výtečný čtyřsladový speciál Kornla z Hofu, k jídlu spousta nezdravých pochutin.

28.9.2016 10:57:12 – Dnes, 28.9. začíná OktobrrFest - nejmenší pivní festival v Aši. Start v 15:00, od 16.30 zahrají Bluecondition Bluesband. Na čepu silný podzimní speciál Kornla ze čtyř sladů, široká nabídka klasických pivních jídel.

25.9.2016 10:17:06 – Protože je dnes hezky, bude výjimečně otevřeno i v neděli. Krom klasiky můžete ochutnat jehněčí guláš nebo paštiku z jehněčích jatýrek.

21.9.2016 15:35:42 – Naražen sud krušnohorské 11%. Je výborná!

19.9.2016 08:46:05 – Dnes V Sadu promítáme od 21:15 utkání našich borců s výběrem Evropy na nejprestižnějším hokejovém turnaji - Světovém poháru. Tak se stavte!

17.9.2016 19:48:11 – Došlo žito, takže na čepu čerstvě naražena 14% Hopthesis: první z řady single hopů kraslického Krušnohora. Výtečná chlebová chuť s hořkým dozníváním.... Pouze 15 l soudek, tak neváhejte.

17.9.2016 17:07:21 – Letní sezóna skončila. V Sadu bude otevřeno denně, krom neděle, od 15:00.